Florempol er et selskap med erfaring. Teamet vårt er mennesker som brenner for arbeidet sitt.

Krans

Lage kranser

For å lage kransene vi bruker: edelgran Nobilis som er hentet fra en dansk leverandør, reinmos kommer fra plantasjer i Norge, og vi har misteltein fra våre egne hager. Kranser lages på halmfundamenter og lages i forskjellige størrelser, avhengig av kundens preferanser. Vi lager også kranser basert på mønstre gitt av deg. Katalogen vår inneholder kranser og dekorasjoner: advent, jul, høst og vår.

Adventskranser

Selv om historien deres går hundrevis av år tilbake, tok tradisjonen med å lage adventskranser rot for godt på 1800-tallet. Formen deres skulle referere til uendelig, og i likhet med henne har de ingen begynnelse eller slutt. Tradisjonelle adventskranser har fire lys som symboliserer lys og varme og livet som er avhengig av dem. Hver påfølgende søndag som venter på jul, bør du tenne et lys. Som svar på denne vakre skikken, tilbyr vi kranser laget med den største forsiktighet og de beste materialene.

Welcome to Florempol!

We present you our offer of ecological decorations. Especially for you, we create Christmas and Advent wreaths, mini-Christmas trees and mistletoe balls and bouquets. We also offer nature painted, paintings and forests in jars.