Florempol
DekorasjonHvordan håndtere denne unike planten som er misteltein?

Hvordan håndtere denne unike planten som er misteltein?

I følge tradisjonen skal misteltein behandles på en bestemt måte. Først av alt, når du velger kvister å henge i husstanden vår, vær oppmerksom på mengden frukt. Jo mer små, melkehvite kuler – jo bedre. Det neste store spørsmålet om misteltein er hvor du skal henge den. I følge tradisjonen kan mistelten henges over kjøkkenet eller over inngangsdøren. Det er også mulig å henge den over julaften-bordet. Men hvis vi vil at misteltein skal henge over hodet på husstandens medlemmer under julaften, bør vi være forsiktige med å henge den i rett øyeblikk. Dette bør gjøres like før alle setter seg ved bordet, slik at den første stjernen allerede er på himmelen.

Sist men ikke minst er lagring av misteltein. I følge tradisjonen kan det ikke bare kastes. Så hva skal gjøres? Først og fremst bør kvistene tørkes. Så bør vi sette dem på et trygt sted der de kan se frem til neste jul, der vi skal bytte dem mot friske. Å tørke og la mistelten være hjemme hele året, er for å garantere helse, lykke og harmoni til husholdningen. Hvis vi kaster kvistene, vil misteltekraften slutte å virke. Og hva mer – dens magiske egenskaper vil vende seg mot oss. Dette betyr at de forelskede som kysset under misteltein vil krangle (eller delvis), og det vil være uenighet blant husstanden.

Det er også verdt å vite at misteltein er et flott materiale for å lage julepynt. På grunn av sin fleksibilitet og elastisitet, er den perfekt for å lage siv og kranser. Dekorasjoner laget av misteltein kan være veldig vakre. Saftig grønn i kombinasjon med melkehvite kuler, er en utmerket base for å lage dekorasjoner. Mistelten vil blandes vakkert med blant annet med rødt, gull og sølv, samt med friske nåletrær.

Welcome to Florempol!

We present you our offer of ecological decorations. Especially for you, we create Christmas and Advent wreaths, mini-Christmas trees and mistletoe balls and bouquets. We also offer nature painted, paintings and forests in jars.